Whiteboard glass

Whiteboardtavler i glass er perfekt for den kresne, eller for den som vil gjøre et stort inntrykk. For det er helt vanlige, hvite tavler som vanligvis brukes av både privatpersoner i industrier. Arkitektbyråer og andre spesialiserte, profesjonelle bransjer som gjerne må vise litt ekstra høy klasse når de gjør en presentasjon, velger dog å bruke whiteboardtavler i glass. Dette fordi det rett og slett ser ekstra stilig ut, samtidig som de varer evig og er utrolig enkle å rengjøre. Glasset er som regel laminert, og man må betale en god del for at en slik tavle også skal være magnetisert. Selv om slike tavler koster opp mot det tidobbelte av hva et vanlig whiteboard koster, er slike tavler spesielt populære her i Norge – nordmenn skyr ingen midler når det er snakk om image, prestisje og funksjonalitet.

Dobbeltsidige, sterke tavler

En whiteboadtavle i glass har flere store fordeler ovenfor de vanlige tavlene, men for det meste er det kun snakk om å vise kvaliteten man står for. Kunder forbinder nemlig omgivelsene med tjenesten eller produktet man kjøper – du tror ikke at frukten er fersk på en butikk som ser helt falleferdig ut. Det samme gjelder industrien. Folk vil kjøpe fra de beste, men hvordan skiller man aktørene? En så primitiv detalj som en whiteboardtavle i glass kan gjøre susen. Her har et selskap nemlig brukt flere titusener av kroner bare på detaljer i innredningen, derfor kan man være rimelig sikker på at de ikke er ute etter å røve til seg dine lusne hundrelapper. En annen god fordel med slike tavler, en fordel som detektiver og politifolk ofte bruker, er at whiteboard i glass som oftest er dobbeltsidige. Altså kan du raskt og enkelt snu på hele glasset, og starte på nytt fra den andre siden. Samtidig er de enklere å vaske, og fargene fra tusjen vil ikke henge igjen etter hvert som tiden går.