Allmänt om flyttstädning i Stockholm

När man flyttar ut är det väldigt mycket man ska tänka på och utföra. Man måste packa ihop alla sina saker, få tag på en mäklare som kan komma och värdera ens hus för att sedan få det ut på visning och slutligen, förhoppningsvis, få huset sålt. En hel del brukar även utföra flyttstädning Stockholm när man flyttar, så att huset ser fräscht ut inför visningen, och de nya ägarna. Flyttstädning tar oftast lång tid och kan vara rätt jobbigt att utföra när man har så mycket annat att tänka på, då kan det vara bra att hyra in en städfirma som kan utföra flyttstädningen åt en. I Stockholm finns det en stor marknad för flyttstädning och det finns ett antal olika företag som utför det. Om du bor i Stockholm brukar företagen erbjuda ganska liknande tjänster, med små avvikningar och variationer givetvis. I Stockholm brukar du bli erbjuden ett grundpaket, där de oftast gör en storstädning av huset. I storstädningen brukar hela köket torkas av, inklusive all belysning, och spis, kyl och frys blir städat invändigt och utvändigt. Vardagsrum, bostadsrum och badrum blir även det noggrant. I Stockholm brukar du även ombes att förbereda ditt hus inför flyttstädningen, genom att till exempel tömma kyl och frys.